Koffie in Den Haag

Mooie stad achter de duinen.

Laatst schreef ik een post over mijn favoriete koffietentjes in Amsterdam! Nou, laat ik dan ook een paar van mijn favoriete koffietentjes in mijn favoriete stad, Den Haag, op een rij zetten voor jullie.

Lola, bikes & coffee.
Een plek waar je kunt genieten van echte goede koffie, geen neppe smaken en verhalen, maar eerlijke en duurzame koffie. Lola investeert 25% van de winst direct terug in projecten; waterprojecten, koffieprojecten, cacao. In die projecten nemen zij zelf producten af en onder het merk Lola worden deze bij hen verkocht. Mooi toch? Ook de fietsen die verkocht worden zijn alleen merken met een verhaal, dus geen massa merken die in Azië worden geproduceerd. Maar merken met een uniek karakter en van kwaliteit. De fietsen worden gepresenteerd alsof het kunst is. Mooi hangend aan de muur of op een voetstuk. Toen ik vroeg of ze bij lola Wifi hadden, was het antwoord nee. Dat betekent dus verhalen delen met andere koffie drinkers, in plaats verzuipen in het internet.
Noordeinde 91

DSC_3346  _DSC1747
credits: Arthur Wieffering

Appeltje eitje
Toen ik een aantal jaren geleden in Den Haag woonde, was dit mijn all-time favourite. De nu oh-zo-hippe wijk Het Zeeheldenkwartier was destijds nog een beetje suf. Maar Appeltje Eitje stak er toen enorm bovenuit. En ja, voor mij is het dus nog steeds een favoriet. Met als herinnering veel brakke zondag ochtend ontbijtjes. Lekkere koffie, lekkere kaart en leuk is dat je ook je eigen tosti kan maken! Yummie. Het interieur: verschillende stoelen, vintage lampjes, bordjes aan de muren, kleden en vazen……
Prins Hendrikstraat 69

7963b28f30cb9347e6d6289b97938c1b  8ed512a1847c9fcf95c30700dba94f19
Afbeelding links gevonden op pinterest, rechts ook op pinterest

Pim
Zou de eigenaar Pim heten? Haha, echt zo’n nutteloze vraag waar ik dus wel graag het antwoord op zou willen weten. Dus de volgende keer vraag ik het. Nieuwsgierig aagje.
Ok, terug naar waar het om gaat. Pim is lekker, groen en healthy. En dan heb ik het dus niet over de eigenaar, want dat weet ik dus nog niet. Je kunt er elke dag een versgeperste green juice drinken, alle producten zijn biologisch en de super foods zijn er in overvloed. Ook het interieur is een leuke mix aan vintage. Pim is ook gelegen aan de Prins Hendrikstraat, nummer 113, in mijn favoriete buurt; Het Zeeheldenkwartier.

Pim3  Pim2
Afbeeldingen gevonden via glowmagazine.nl

Snel meer koffie inspiratie en volg mij op instagram!

Liefs, Anouk

0

2 gedachtes over “Koffie in Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *