Winactie – Wooden Globe

Travel the world

Yay! Daar is hij: de eerste winactie die ik deel op De Knapzak! Ik hou er van om mensen blij te maken (met cadeautjes), dus dat komt mooi uit. Zelf heb ik hem al in huis staan en ik draai hem geregeld rond om te dromen waar ik naar toe op reis wil. De Wooden Globe van het merk design gadgetmerk Kikkerland. Hij is van hout, dus lekker puur natuur. Daarom staat hij in veel soorten interieurs prachtig!

Kikkerland is sowieso een favoriet merk van mij. Je kunt met de items van Kikkerland je interieur even snel wat opvrolijken. De producten van hen zijn slim, vaak grappig en handig voor dagelijks gebruik. Krab je rug met een vogelpoot of voeg sfeer aan je interieur toe met een wuivende solar queen.
De Nederlandse Jan van der Lande heeft het merk in 1992 opgericht vanuit zijn woonboot gelegen op de New Yorkse Hudson River. Hij zocht naar goed ontworpen producten die gepaard gingen met humor, een poëtische twist en een slimme vervorming van alledaagse dingen. Hij richtte zijn bedrijf op met een versmelting van opkomende designers die op een korte termijn een grote naam zouden krijgen. Een funny detail: de eerste jaren leverde hij alles op de fiets af bij zijn klanten.
Vandaag de dag worden er elke 6 maanden maar liefst 120 nieuwe items aan de Kikkerland collectie toegevoegd. Dus van het rondbezorgen op de fiets is inmiddels geen sprake meer…. De designers achter Kikkerland werken graag met natuurlijke materialen zoals beukenhout, BAMBOE, bijenwas, soya en zelfs zonne-energie en zwaartekracht.

Aangezien ik een natuurlijke materialen fan ben en ik van grappige details hou, was het dus love at first side tussen mij en Kikkerland.  En de naam Kikkerland is toch geweldig? Leuk dat de roots van ons koude landje mooi wordt gewaarborgd!

Wat je moet doen om deze mooie houten wereldbol t.w.v. 30 euro van mij te krijgen is het volgende:
Kikkerland liken op facebook
De Knapzak liken op facebook & Instagram en de facebook post over deze winactie delen met je vrienden en lovers!

Als je hieronder ook nog even achter laat wat jouw volgende droomreis zal worden..
Dan ben ik blij! En jij misschien ook wel…..

GB03_520x400  22502_1593480387575793_6024742684216836328_n
Wooden Globe | de Wooden Globe in mijn interieur

Kikkerland heeft nog veel meer producten die leuk zijn voor de reislustige mensen onder ons.

26418  26610
Radio op zonne-energie | wereldse waszak

2507826414
Draagbare BBQ | Papieren bamboe rietjes

 

 

0

8 gedachtes over “Winactie – Wooden Globe

  1. Hmm.. mijn volgende droomreis(jes) gaan hopelijk naar San Francisco of Brazilië. Maar een citytrip naar Milaan of NYC sla ik ook niet af hoor hihi

  2. Jaaaaa zo leuk! Dat zal vast heel leuk staan in de bb kamer! Dan kan die kleine alvast lekker dromen over de toekomst!!!!!

  3. May I simply just say what a relief to uncover somebody who truly understands what they’re talking about online. You actually realize how to bring a problem to light and make it important. More people really need to look at this and understand this side of your story. I was surprised that you aren’t more popular since you surely have the gift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *