Zomer classics!

Goodmorning!!

Het is zomer in Nederland, oh yayyy! Als het goed is blijft het de komende dagen heerlijk weer, dus geniet er maar lekker van! Wat bij zomer hoort is natuurlijk lekker cruisen in de auto.. de muziek hard en go! Als je echt goed bezig bent dan rij je in de richting van het strand. Foute nummertjes vind ik in de zomer altijd nog beter klinken! Mocht je gewoon op kantoor zitten vandaag dan hoop ik dat deze nummers je dag iets vrolijker maken. Je mag best af en toe heel even dagdromen van je baas….
Als je je dan indenkt dat je op een lekker strand bent met een cocktail in je hand of op een lekkere poolparty.. met van die zongebruinde obers met enkel strikjes en een speedo en dames met mooie retro badpakken. Met deze nummers erbij en ik denk dat je je baas zelfs zo ver kunt krijgen om lekker eerder naar het strand te gaan vandaag of in ieder geval creëer je er een goede zomer vibe mee op kantoor!

Enjoy!

Bij deze een paar van mijn summer classics op een rij..

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *