Hello Beaches: Scheveningen

Beach time!

Mensen die mij goed kennen weten dat mijn favoriete strand in Nederland Scheveningen is. Dit komt omdat ik een lange tijd in den Haag heb gewoond en ik fietste dan wekelijks naar Scheveningen voor een strandwandeling of beach lounge sessie. Laatst was ik een dagje met mijn lieve moeder in Scheveningen en uiteraard deel ik foto’s van deze dag en mijn aanraders op Scheveningen graag met jullie. In Scheveningen is of het Noorderstrand (Zwarte pad) of het Zuiderstrand leuk, de rest zou ik vooral overslaan. ; ) Vandaag leuke Zwarte pad tips en de volgende keer een post met zuiderstrand tips. Goed?

IMG_4318Hip hip hooray beach day! A happy girl with salty toes

Barbarossa Beach

bb7-e1426700618153  barbarossa_dsc_0683-680x1024

barbarossa_dsc_0452

Wij hadden een enorm lekkere lunch bij Barbarossa. Babarossa is open sinds 2013 en straalt luxe, stijl, kwaliteit en rust uit. Als je naar het zwarte pad gaat en echt even wilt genieten van een kwalitatieve lunch of diner, dan is dit de perfecte spot. De kaart is veelzijdig en geïnspireerd op de mediterrane en Aziatische keuken, van een salade met rivierkreeftjes tot Thaise mosselen. Een Flammkuchen of Norwegian eggs bennedict, bij Barbarossa kun je alle kanten op. Heerlijk eten en een fijne sfeer. Van een afstand zie je Barbarossa al liggen, het design van de beachclub is opvallend maar minimalistisch met voornamelijk natuurlijke (houten) materialen. Architect: Hubert Crijns. Verder ontwierp hij ook o.a. Hartbeach en Boomerang.


95f6a9e5cf2c7fcd750e16aed5347d64

  IMG_4333

IMG_4325

Zo gezellig met mijn moeder!! Ik nam een heerlijke Flammkuchen met Serranoham, Parmezaan, truffelmayonaise en mijn lovely mom nam een salade met geitenkaas! Smullen! Uiteraard met als finishing touch beide een glaasje Sauvignon blanc : ) Naast lekker lunchen en dineren kun je ook optimaal chillen op de ruime loungebedden op het strand. Daarnaast is Barbarossa ook af te huren voor feesten. Hierboven mooie kiekjes van Barbarossa omdat ik als interieur- en strandliefhebber hier zelf geen genoeg van kan krijgen : ) Dus ik neem aan dat jij er ook heel blij van wordt en er binnenkort heen gaat? Aanstaande vrijdag, 14 augustus, is er vanaf 17:00 een heel leuke Heineken Afterwork borrel bij Barbarossa. Dus de ultieme gelegenheid om te gaan!
www.barbarossabeach.nl

Culpepper

67db9ccf4f2a0cbb088b09f311b8  

236f322df2d43e40f06cb7773000

De beste pizza’s van Scheveningen eet je bij Culpepper, ook te vinden op het fijne zwarte pad. Geen massa toerisme, voornamelijk relaxte Hagenezen. Dus, (steenoven) pizza’s, strand en Hagenezen. Wat wil je nog meer? Ha, nee zonder dollen. Culpepper is een fijne relaxte tent met een leuke menukaart en niet al te duur. Dat is ook wel fijn!
www.culpepper.nl

Indigo

 4858c43b991c1d5f8c5ded47db92b179

IMG_4295

Qua interieur en relaxte sfeer is dit mijn favoriet. Het is een sort of bij elkaar geraapt bohemian hippie ‘zooitje’. Maar wel een heel leuk zooitje! Veel hout, felle tropische kleuren, gekleurde lampionnen, lekkere chill muziek, een houten buiten barretje, kampvuur….. en vaak leuke feestjes! Hier heb ik altijd het idee alsof ik op vakantie ben! Love it!
www.beachclubindigo.nl

Boomerang

IMG_2891 

IMG_2897

  Het interieur van Boomerant valt bij mij ook goed in de smaak : ) Ze combineren hier namelijk groen en daarnaast bamboe! Laten dit nou twee van mijn favorieten zijn. Ze hebben hier de retro meubels heel mooi gemixt met een meer moderne strakke look. Ook bij Boomerang kun je lekker eten en de hele dag chillen.
www.boomerangbeach.nl

Haha, dat wordt lastig kiezen he?
Veel liefs & see you at the beach!
Anouk

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *