Positive thinking

Geef een complimentje of knuffel!

Er is veel negativiteit in de wereld, ruzies, oorlog, klagende mensen (Wat is het warm! Wat is het koud!…)

Ik weet nog dat ik een klein jaar geleden na het drama met de MH17 zo bang was voor een grote oorlog. Ik bleef er maar over lezen, ik vroeg aan iedereen hun mening. Het ging mijn gedachten en daardoor mijn leven en dagelijkse (on)geluk beheersen. Ik had zelf niemand verloren en dus was mijn angst en verdriet in mijn ogen niet op z’n plaats. Begrijp mij niet verkeerd.. uiteraard is stil staan bij zo’n nare gebeurtenis en steun bieden heel belangrijk!!! Nu speelt een oorlogsdreiging nog wel eens door mijn hoofd natuurlijk en ik denk dat die gedachten bij iedereen die het nieuws volgt of leest weleens opkomt. Maar, belangrijk is om het niet je dagelijkse vreugde te laten verpesten en meer in het NU te leven. Je weet sowieso toch nooit wat er morgen gebeurd?

Ik heb gelukkig geleerd om van het positieve uit te gaan en zeker niet vanuit angsten te leven. Zo sta je zelf veel krachtiger in het leven.  Door positief te denken, de mooie dingen te herkennen en soms even weg te dromen, is het leven veel leuker! Staar niet de hele dag op je mobiel en leef niet op een gehaaste manier. Dat is niet fijn voor je eigen stresslevel en ook niet gezellig voor je omgeving. Geef eens vaker een knuffel en een welgemeend compliment. En vergeet de buschauffeur of de bakker niet te bedanken! Denk en doe positief en je bent positief. Let maar op, het maakt het leven veel leuker! En lach, heel veel!

♡ Mijn moeder zegt altijd; het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. : )

♡ Bij deze een quote van Dr Wayne W Dyer.com om jou te laten beseffen dat wat er ook in de wereld gebeurd…. je hebt je geluk (meestal) in eigen hand:`Most people are searching for happiness outside of themselves. That’s a fundamental mistake. Happiness is something you are, and it comes from the way you think`

♡ Xavier Rudd schreef een mooi liedje. Waar ik mij in kan vinden en soms even lekker bij weg kan dromen…

Imagine every where was free to roam
Imagine if the trees could tell us where to go
Imagine that the sun could fill each lonely heart
imagine confrontation never got a start
imagine things will were always crystal clear
imagine if the mind never interfered
imagine we could fly with broken wings
imagine if the heart could shed its skin

please patience please patience please Im creating a dream
please patience please patience please Im creating a dream
Imagine sacred sites were left to be
Imagine if true activists controlled tv
Imagine captain watson had the final say
Imagine if industry just had to obey
please patience please patience please Im creating a dream
please patience please patience please Im creating a dream

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *