In the streets of Ericeira

Portugees leventje

Ik woon nu inmiddels ruim twee weekjes in Ericeira – Portugal. Overdag help ik in het Laneez Ericeira Surfhouse,  ik zorg dat alle gasten happy zijn; geef tips over leuke restaurants en andere plekjes, plan de yogalessen,  ik zorg voor de administratie, de muziek, de social media, dat het huis er netjes uitziet en in de avond gaan we regelmatig uiteten of koken we lekker zelf met of voor gasten. Het is top om zoveel verschillende mensen en nationaliteiten te leren kennen. Ik heb een fijne eigen kamer in het huis waar ik mij af en toe even kan afzonderen en mijn eigen ding kan doen en verder is het huis zelf prachtig met een waanzinnig uitzicht en overal verschillende loungehoekjes.. Ik werk hier samen met leuke mensen en verder ben ik heel hard aan het genieten van het Portugese eten, het warme weer, de stranden, het surfen en yoga. Happy life!

Mocht je ook naar Ericeira willen. Handig is om te vliegen op Lissabon, vanaf Lissabon ben je met de auto in 45 minuten in het leuke surfdorpje Ericeira.

Hierbij een paar foto’s om jullie een indruk te geven van mijn Portugese leventje.
Snel meer en voor meer leuke Portugese foto-updates volg mij op instagram.

IMG_5013  IMG_5290

Lekkere visjes uitzoeken op de vismarkt, vanavond eten we zalm, mosselen en tonijn! Haha een beetje veel, maar oh zo lekker en gezond! Verse spinaziesalade er bij en wat gestoomde aardappeltjes… smullen maar! De foto rechts is in mijn favoriete koffietentje in Ericeira, Kfe. Ze hebben verschillende van deze krijtborden hangen met mooie tekeningen, teksten en de verschillende soorten koffie en thee. Superleuk!

IMG_5382  IMG_5286

Een middag wijntje bij Vira Copos is altijd een goed idee, vanaf het dakterras heb je een prachtig uitzicht over Ericeira. Naast goede wijn kun je hier heerlijke tapas eten.

IMG_5009  IMG_5279

Mooie tegeltjes overal! In mijn huis in Nederland zou ik het liefst de badkamer betegeld hebben met Portugese tegels in alle kleuren, soorten en maten. En rechts het skatepark bij de Quicksuilver store. Je kunt hier lekker lunchen en koffie drinken, met uitzicht op het skatepark. boys boys boys. 😉

IMG_5372  unnamed

Yayyy!!! Happy beachlife!

♡ Anouk

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Een gedachte over “In the streets of Ericeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *