Kind instinct!

Follow your heart

Ruim een maand geleden was ik op vakantie in Portugal en verbleef in Laneez Ericeira. Na een surfsessie zat ik op het strand met 1 van de eigenaren van Laneez en ik vertelde hem waar ik allemaal mee bezig was in Nederland. Zo kwamen we op het idee dat ik die dingen net zo goed in zijn surfhouse kon uitoefenen. Daarnaast kon ik hen helpen met het huis, meer surfen, yoga en genieten. De perfecte match dus.. ūüėČ

IMG_3815  IMG_4017
Links eigen foto vanuit het vliegtuig, rechts BXXLIGHT

Eenmaal terug in Nederland heb ik alles even op een rijtje gezet. Ik had genoeg redenen om niet te gaan en in Nederland te blijven, maar elke keer schoot er door mijn hoofd: Why not? Uiteraard waren er dingen die mij tegen hielden, maar mijn gevoel zei eigenlijk genoeg en de keuze vanuit mijn hart was al gemaakt. Als klein meisje van 8 zei ik altijd al tijdens mijn ouders ‚Äėals ik later groot ben wil ik in Frankrijk wonen en een camping hebben‚Äė. In mijn ogen is je hart en passie je kinderlijke instinct en je verstand is alles wat daarna is opgebouwd in de jaren door ervaringen en herinneringen. Soms is het lastig om dat kinderlijke instinct terug te vinden, je verstand en denken willen graag de leiding¬†nemen.

Ik heb mijn kind instinct kunnen vinden en sinds een ruime week woon ik in Portugal en heb ik dus mijn hart gevolgd. Ik verblijf hier twee maanden en daarna ga ik terug naar Nederland waar een ander mooi avontuur op mij wacht. Later meer daarover : )

Het is heerlijk hier, een schattig dorpje, no rush, leuke gasten in het surfhouse, veel surf en yogasessies en daarnaast help ik in de receptie en met de social media kanalen van Laneez. Dus volg ons op instagram & facebook

Mocht je twijfelen over jouw keuzes of stappen in het leven, vraag je dan vooral af why not? Mijn advies: blijf niet in je oude ritme door sudderen, kies niet voor de veilige weg, luister niet (soms wel natuurlijk!) naar anderen, leef je passie en denk weer eens na over wat je als kind wilde…
Liever spijt hebben van de dingen die je wel hebt gedaan in plaats van de dingen die niet hebt gedaan, toch? Trouwens, ik heb absoluut geen spijt hoor!

Hierbij een paar foto’s van mijn avonturen tot nu toe…
IMG_4989  IMG_5011
Links: yay, let’s go!! rechts: mijn voeten op de Portugese grond! Thanks to¬†Vans

JIMG_5016  IMG_5064
Prachtige uitzichten vanaf Laneez Ericeira Surfhouse

IMG_5118  IMG_5193
Links: de straatjes van Ericeira! Rechts: een heel schattig visrestaurant Mar d’areia

IMG_5184  IMG_5207
Links ben ik heerlijk aan het relaxen op het terras van Laneez en rechts een mooie zonsondergang na een top surfsessie gister. Ik was super trots op mijzelf aangezien ik eindelijk zelf in paddel en niet 10 x van mijn board afviel…. whoehoe! Morgen mag ik weer.

Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers (of wetsuits) ophangen : )

Voor nu; veel liefs en tot snel, Anouk

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *