Is je zak geknapt?

Is je zak geknapt?

De hele leidraad van knapzak is dat je moet zorgen dat je je dromen uitvoert. Heel positief. Daar sta ik ook 100% achter! Maar uiteraard werken er soms dingen tegen, je bent je droom simpelweg kwijt, je weet niet wat je wilt, je zak is geknapt…. of je hebt geen geld om je droom na te streven. Dit is iets menselijks en ook loop ik vaak zat tegen zulk soort momenten op. Dromen nastreven klinkt soms zwaar, groots, moeilijk en ver weg. Maar het is belangrijk om te onthouden dat je niet in 1 klap een droom realiseert en dat dromen ook momenten en bepaalde stappen in je leven kunnen zijn. Het heeft in mijn ogen allemaal te maken met je eigen waarden: wat en wie wil je zijn en hoe hou je je daar aan vast? Het leren om achter je eigen keuzes en waarden te staan kan je helpen om je droom manier van leven te leven.

Mocht die knapzak van je af en toe echt eens knappen, dan is het fijn om op die momenten de juiste adviezen te krijgen om weer vol volle moed je eigen leven na te streven. The School of Life Amsterdam biedt verschillende classes die je helpen met bepaalde vraagstukken in het leven. Vragen kunnen zijn: Hoe vind je werk dat voldoening geeft? Hoe ga je een gelukkige relatie aan? Hoe vind je rust? Hoe leer je de wereld begrijpen en, zo nodig, verbeteren? Dat soort vragen. The School of Life heeft trouwens ook heel leuke producten, wat dacht je van de emotional baggage? Daarnaast verkopen ze ook leerzame boeken die overeenkomen met de classes die er gegeven worden. Bekijk hier het programma

IMG_2822_1024x1024

Volg mij ook op instagram!

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *