Vakantiehuis alert

Airbnb inspiratie

Uren kan ik het achter elkaar doen: op pinterest rondstruinen voor reis- en huisinspiratie. Ik kan er echt in wegdromen. Tijdens zo’n zoekactie kan ik wel 10 keer denken, hierna stop ik.. maar er gaat vervolgens gerust nog een uur voorbij. Ook op websites als wimdu.nl en airbnb.nl kom ik soms fantastische huizen tegen. Ideaal dus voor mijn inspiratieverslaving.

Even een leuke anekdote trouwens. Ruim een jaar gekregen was ik in Milaan voor de designbeurs Salone del Mobile. We waren op een middag lekker aan het borrelen bij Spazio Rossana Orlandi, een design area met een mooie authentiek Italiaanse binnenplaats opgericht door designgoeroe Rossana Orlandi. Ik raakte in gesprek met een aardige man genaamd Joe Gebbia. Hij vertelde dat hij ‘ene’ site had waar je je huis op kunt zetten en via die site kunnen andere mensen je huis huren. Super cool, zei ik. Een soort Airbnb? Was mijn vraag. Toen zei Joe: “ja dat klopt het is airbnb”. Meneer airbnb hemzelf was in Milaan om mooie designhuizen te scouten.

Bij deze een paar huizen die ik tegenkwam via de site van die ene Joe ; ) Lekker wegdromen en inspiratie op doen voor je volgende vakantie of je huisinrichting!

Schermafbeelding 2015-05-29 om 18.49.46
Bamboo house, Ubud, Bali

Schermafbeelding 2015-05-29 om 18.55.58
Boomhut, Cornwall, UK

Schermafbeelding 2015-05-29 om 19.04.14
Glamping in California

Schermafbeelding 2015-05-29 om 19.11.08
Boomhuis, Australië

Volg mij ook op instagram!

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *