Weekendtip Foodfestival Trek 17-19 juli

Foodfestival Trek opende gister haar deuren!

Het gezellige foodtruck festival reist inmiddels al even door het land en stopt dit weekend in het gezellige Amstelpark in Amsterdam. Je kunt er heerlijk eten, geïnspireerd raken door de meest originele foodtrucks, borrelen (dat heb ik gister gedaan!), live muziek luisteren of gewoon lekker neerstrijken op een kleedje.

Denhaag012

Zo dronk ik gister koffie bij deze koffie en thee kever en dronk ik lekkere wijntjes bij de Wijnbar. Daarnaast kun je een burger eten met kaarslicht op het dak van een leuk busje en staat er zo’n zilveren ‘all you need is love’ bus… Te leuk!

Vandaag en morgen kun je je hier nog heerlijk uitleven; lekker eten, laidback sfeer, lekkere muziek, leuke mensen!
18 juli: 14:00-00:0019 juli: 14:00-22:00
Amstelpark.

Na Amsterdam reist het  festival door naar mijn favoriete stadje en park: Den Haag, Westbroekpark. 10-13 september!

Foodze!
www.festival-trek.nl

FullSizeRender(2)   FullSizeRender(3)

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *