Photo diary Portugal week 5

Week 5 in Portugal is aangebroken! Over dromen en herinneringen gesproken… Mijn droom om een tijdje in het buitenland te wonen is zeker uitgekomen. Oh, en wat maak ik fijne momenten mee! Foto’s zeggen soms meer dan woorden! Enjoy en volg mij verder op instagram

IMG_5563

Love, peace & happiness at Laneez surf house. Lekker chillen en de golven bekijken vanuit het surf house. Een geweldig uitzicht over zee, ik kan er geen genoeg van krijgen.

IMG_5608

Mijn Mipacha shoes zijn te gek! Leuk om deze stoere sneakers met Peruaanse print te combineren met een vrouwelijk jurkje!

IMG_5613

In Ericeira drink ik het liefst een green juice bij Sunset Bamboo bar. Ze hebben ook take away. Handig tijdens het werken door!

IMG_5615

De lekkerste Sardientjes at ik bij Toca do Caboz, ook in Ericeira!

IMG_5579 IMG_5581

Ericeira heeft veel verschillende point en beachbreaks, we surfen elke keer weer op een andere plek. Mijn favorieten zijn onder andere ribeira d’ilhas en Praia de São Julião. Maar deze foto’s zijn gemaakt bij Praia do Sol. Dit strandje is gelegen direct voor Laneez Surf house, super fijn want ik wandel er in 5 minuten naar toe en er zijn maar weinig mensen die daar surfen. We noemen het onze secret spot : )

Snel meer!

Liefs, Anouk

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *