De Knapzak PR + Branding & Brunotti love

Living the good life love.

Ik ben een beetje stil en dat komt allemaal doordat ik super lekker bezig ben! Sinds ik weer in Nederland ben, na mijn droom trip in Portugal, ben ik onder andere aan de  slag gegaan als freelance PR & Branding consultant en als PR manager bij all boardsports merk Brunotti.

Sinds een aantal maanden is De Knapzak PR & Branding live in my life. En ik kan je zeggen, yay I’m still living the good life!!
De Knapzak PR & Branding? Yes, lees onderstaande stukje:


De Knapzak PR & Branding
bundelt creatieve concepten en PR uitingen op het gebied van travel, design & mind. Founder Anouk van Haaster is een creatieve, reislustige netwerker met een PR & branding achtergrond. “Ik heb ruim 6 jaar gewerkt voor een PR bureau en de PR verzorgd voor nationale en internationale opdrachtgevers op het gebied van fashion, sport, design en travel. Vervolgens heb ik de keuze gemaakt om freelance aan de slag te gaan als PR, brand en content consultant. Ik wil mensen inspireren en kennis laten maken met merken die aansluiten bij mijn persoonlijke passies: reizen, sports, verschillende culturen, bijzondere interieurs en merken en mensen met een verhaal. Ik droom groot maar ik ben blij dat ik ook de kleine dingen zie die het leven mooi maken. Middels PR activiteiten wil ik de  Living the good life-lifestyle uitdragen en mensen bewust maken van deze mooie wereld ”

Mocht je een PR- of branding voorstel willen ontvangen, neem dan graag contact met mij op.

anouk@de-knapzak.com

Op dit moment ben ik onder andere bezig met:

Yogisha
Yogisha opent haar nieuwe winkel in het creatief en upcoming hart van Den Haag: het Zeeheldenkwartier. Na Amsterdam kan nu ook yoga-minded Den Haag haar geitenwollen sokken maar beter uittrekken deze winter!
Openingsborrel: 19 december / 15:00 – 18:00 uur
See you there!

Dat wordt kerstshoppen!

Naast de Knapzak PR & Branding ben ik begonnen als PR manager voor all boardsports lifestyle brand Brunotti.
Check ook deze publicatie op www.boardsportsource.com. Ik ben hier nu ruim 3 weken aan de slag en het is top om voor een merk te werken dat zo goed aansluit bij mijn eigen lifestyle en passies! Op dit moment vinden er veel positieve veranderingen plaats op het gebied van merkidentiteit en productinnovatie. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van de komende collecties, samenwerkingen, events en nieuws omtrent de Brunotti team riders. #justgetonboard & enjoy the ride!

Kortom; happy me!
Het is heerlijk als alle dingen op zijn plaats vallen.. en aansluiten bij elkaar.

Snel meer!
Liefs, Anouk

Schermafbeelding 2015-12-03 om 22.31.22

Afbeelding: Brunotti

Grote afbeelding: Brunotti team rider Brett Burcher surfing a uge barrel

 

 

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *